Modestylist Anita Badenhop verzorgt figuuranalyses

Met persoonlijke tips en adviezen komt u perfect gekleed voor de dag!

Figuuranalyses voor een mooi silhouet

Iedere vrouw kan er goed uitzien. Dat is het uitgangspunt voor mijn figuuranalyse. Want met de juiste kledingkeuze kunt u uw sterke kanten extra benadrukken. U ontvangt mijn tips voor uw figuurtype ook per mail, zodat u ze altijd bij de hand heeft.

Er mooi uitzien scheelt tijd en geld

Winkel na winkel bekijken en uiteindelijk thuiskomen met een miskoop. Dat gevoel kennen we allemaal. De mode verandert zo snel en hoe kom je goed voor de dag? Heel eenvoudig: door de kledingstukken te kiezen die uw figuur complimenteren. Wanneer u modellen draagt die uw pluspunten accentueren, komt uw lichaam mooi in balans. Wilt u slanker of langer lijken, of uw mooie heupen benadrukken? Ik help u graag om de juiste kledingstukken te vinden, los van het veranderlijke modebeeld.

Geen zin in een persoonlijke figuuranalyse en toch bent u benieuwd naar uw figuurtype? U kunt ook bij mij terecht voor een workshop figuuranalyse.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een workshop boeken? Ik hoor het graag. Als u het contactformulier invult dan neem ik contact met u op. Of bel/ mail mij, via mijn contactpagina.