• Inge Kippers
  Wanneer je een hele bleke huid hebt, zoals ik, moet je heel goed opletten welke kleuren je draagt. Hoeveel miskopen ik wel niet heb gedaan in de loop der jaren... Dan vond ik een bepaald kledingstuk zó mooi terwijl de kleur eigenlijk helemaal niet bij me paste en me vaak nóg bleker liet lijken. En dan zat ik weer opgescheept met een mooie jurk, die ik vervolgens nooit aantrok. Super jammer. Sinds ik het stylingadvies van Anita heb gehad, komt dit probleem niet meer voor. Sterker nog, ik koop uitsluitend kledingstukken die me prachtig maken en waarin ik me super zelfverzekerd voel. Ik krijg nu vaak complimentjes over mijn kleding en opmerkingen als: Wat zie je er goed uit!

  Anita is een erg warme persoonlijkheid en neemt uitgebreid de tijd voor je. Ze laat je geduldig het verschil zien met kleurkragen die ze voor je gezicht houdt en over je schouders legt. Zo zie je wat de kleuren met je huid, haar en ogen doen. Heel bijzonder om te zien. De uitkomst van het stylingadvies verbaasde me enorm. Ik ben het type Gedempt Koel, terwijl ik toch altijd dacht dat ik met mijn rossige haar wel een warm herfsttype zou zijn. Niet dus, haha! Ik heb ook een figuuranalyse laten doen, en ook die kan ik enorm aanbevelen. Ik blijk een peerfiguur te hebben. Dus, voor mij geen super skinny jeans meer. Die maken me juist forser. Tegenwoordig koop ik mooie strakke spijkerbroeken waarvan de pijpen onderin iets wijder om de enkels vallen. En ik moet zeggen, het is écht een grote verbetering!
  Inge Kippers
 • Irma Jansman
  Soms moet je iets voor de eerste keer doen... een kleurenanalyse, hoe leuk is dat!!

  Afgelopen week heb ik dat bij jou gedaan Anita. Wat een verrassend resultaat, ik ben er super blij mee :). En wat een verwennerij, en vooral gezelligheid!!
  Irma Jansman
 • Els Vermeij
  Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan modestyliste Anita Badenhop, voor een kleur en figuuranalyse.

  Ik vond het leuk en verrassend om zelf te ervaren welke kleuren prachtig staan en welke juist niet. Een aantal kleuren die ik nooit droeg, ga ik nu beslist wel dragen.

  Tezamen met de figuuranalyse, kreeg ik een compleet advies over welke kleuren en kledingstijlen ik het beste kan kiezen om er optimaal goed uit te zien en welke juist niet. Dat leverde een aantal nieuwe ideeën op, waar ik helemaal enthousiast over ben. Tezamen met de vriendelijke ontvangst en prettige uitleg en adviezen was het een inspirerende middag.

  Ik kan het iedereen aanraden.
  Els Vermeij