Modestylist Anita Badenhop verzorgt personal shopping

Modestylist Anita Badenhop gaat personal shoppen met, of voor u. Ideaal als u geen tijd heeft om te winkelen of graag professioneel advies wilt in de winkel.

Personal shoppen bespaart tijd en geld

Modestylist Anita Badenhop gaat als personal shopper voor u de stad in. Heeft u een druk leven of zit u in een drukke periode? Dan komt u natuurlijk nog steeds graag goed voor de dag.

Kleding en accessoires zijn heel persoonlijk en dat begrijp ik als geen ander. Daarom begint personal shopping met een analyse van uw figuur en smaak. Ik kijk welk figuurtype u heeft en bespreek de kledingmodellen die goed bij uw figuurtype passen. Vervolgens bespreken we uw smaak. Voelt u zich prettig in natuurlijke kleuren of juist in een bonte print? Welke accessoires maken uw outfit helemaal af? En natuurlijk: welk deel van uw garderobe moet aangevuld worden? Zakelijke kleding, feestkleding of dagelijkse kleding?

Zo werkt personal shopping voor u

Als ik voor u op stap ga, passen we ons niet aan het heersende modebeeld aan. Het doel is om met kledingstukken thuis te komen die uw postuur het beste complimenteren. Daarom zoek ik de winkels op met een ‘eigen’ assortiment; kleding waarbij de vrouw centraal staat in plaats van een trend. Wanneer ik voor u ga winkelen, werkt het zo:

  • U krijgt een figuur- en kleurenanalyse;
  • Desgewenst doen we een garderobecheck om te bepalen welke kleding u nog graag draagt en waar een aanvulling nodig is;
  • U geeft me uw wensen en budget mee;
  • Ik lever de kleding op het afgesproken tijdstip bij u af voor een pas sessie;
  • Ik breng eventuele items die u niet wilt retour naar de winkel.

Zo werkt personal shopping met u

Wilt u graag eens professioneel advies bij het winkelen? Dan gaan we samen de stad in. Ook in dit geval is een figuuranalyse onze eerste stap. Op basis van uw figuurtype en de kledingmodellen die daarbij passen, kan ik u het beste adviseren. Vervolgens:

  • Doen we desgewenst de garderobecheck;
  • Bespreken we uw wensen en budget;
  • Gaan we naar een winkelstad bij u in de buurt;
  • Help ik u in de winkel met het selecteren van kleding om te passen en geef ik u tips en advies over welke items aan te schaffen.

Door uw bestaande garderobe, uw figuurtype en de nieuwe aankopen op elkaar af te stemmen, krijgt u een kast met fijne kleding die lekker zit en goed staat.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personal shopping? U kunt met al uw vragen en wensen bij mij terecht. Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op. Of bel/mail mij, via mijn contactpagina.