Modestylist Anita Badenhop verzorgt garderobechecks

Overzichtelijke kast met kleding die u graag draagt

Een kledingkast lijkt ongemerkt vol te lopen met allerlei stukken die u nooit meer draagt. Miskopen, afgedragen items en modellen die echt niet meer kunnen; ze voorkomen dat u ’s ochtends een mooie combinatie uit de kast kunt pakken. Met de garderobecheck slaat u een paar vliegen in een klap:

  • Uw kast wordt opgeruimd en overzichtelijk ingedeeld;
  • U kunt de kleding die u niet meer draagt weggeven of (laten) aanpassen;
  • U houdt een kast over met items die u allemaal graag draagt.

Bovendien weet u na de garderobecheck of er nog een broek, blouse of wat accessoires ontbreken en kunt u heel gericht gaan winkelen.

Zo werkt de garderobecheck

We beginnen met een figuur- en kleurenanalyse. Op basis hiervan laat ik u zien welke kledingstukken uw figuur flatteren en waarom. Dat maakt het beoordelen van de inhoud van uw kast een stuk eenvoudiger. Vervolgens verdelen we uw kleding in een aantal groepen:

  • Nog perfect te dragen;
  • Te dragen na reparatie of aanpassing;
  • Kleding om weg te geven.

Nu ziet uw kast er opgeruimd en overzichtelijk uit. Alles wat er in hangt en ligt, draagt u ook graag. Dat is fijn als u haast heeft of op dagen dat u wat minder goed in uw vel zit. Dat overkomt elke vrouw en dan is het heerlijk om terug te kunnen vallen op een uitgebalanceerde garderobe.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een garderobecheck? Ik help u graag. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en ik bel u terug. Of bel/mail mij, via mijn contactpagina.